Om een website voor de wereld zichtbaar te maken is een hostingpakket nodig. Een hostingpakket bestaat onder andere uit een domeinnaam, webruimte waarop de bestanden worden opgeslagen en emailboxen. Deze pakketten worden aangeboden door een hostingprovider. Voor de duidelijkheid: Ixion Design is geen hostingprovider.

Wel is Ixion Design officieel reseller van twee hostingproviders. Dit houdt in dat Ixion Design namens u domeinnamen en hostingpakketten kan registreren. Voordeel: de registratieprocedure en het beheer worden u uit handen genomen en u hebt één aanspreekpunt voor al uw websitezaken. Daarnaast bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand hostingpakket waarop onze websites gegarandeerd werken. Er is al een hostingpakket verkrijgbaar vanaf € 8,95 per maand (excl. BTW).

In principe worden hostingpakketten alleen geleverd aan klanten die door Ixion Design een website hebben laten bouwen of bij Ixion Design een bestaande website onder beheer hebben geplaatst. Neem gerust contact op als dit voor u nog niet het geval is.

slot deposit pulsa mudah menang jos55